Klage
Oppdatert over en uke siden

Vi har alltid som mål å overgå kundenes forventninger når det gjelder service, holdning og produkter. Hvis vi ikke lever opp til dette, har du mulighet til å sende inn en klage. Den beste måten å gjøre det på er å ta kontakt med vår kundestøtte for å få hjelp og tilbakemeldinger. Du kan kontakte oss via chatten i appen, via e-post på support@lunar.app eller på telefon: 🇳🇴 +47 23 96 30 00.

Følg disse enkle trinnene for å chatte med oss 👇

• Logg inn på Lunar-appen din

• Trykk på det runde profilikonet ditt øverst i venstre hjørne

• Deretter trykker du på "Hjelp og support" og "Meldinger".

• Til slutt trykker du på den lille boksen med en penn i øvre høyre hjørne for å sende oss en melding.

Hvis du ikke er fornøyd med svaret vårt, kan du sende inn en formell klage. Våre klageansvarlige vil foreta en upartisk vurdering av saken og nøye gjennomgå din opplevelse av det aktuelle problemet.

Vi anbefaler at du sender klagen via e-post til: klageno@lunar.app

Når du har sendt inn eller varslet oss om klagen din, vil du motta en bekreftelse på at vi har mottatt den innen 3 virkedager.

Vi tar sikte på å svare skriftlig på klagen din innen 15 virkedager etter at vi har mottatt den. Hvis det foreligger spesielle omstendigheter, kan vi trenge mer tid til å undersøke saken. I slike tilfeller vil du få beskjed innen 15 dager etter at vi har mottatt klagen din, sammen med informasjon om når du kan forvente et svar og årsakene til forsinkelsen. I unntakstilfeller vil du få svar innen 35 dager.

I meldingen må du oppgi følgende informasjon:

• Beskrivelse av saken din

• Hvordan du ønsker at vi skal løse problemet

• Eventuell dokumentasjon eller støttemateriale