Gjør en overføring

Les hvordan du gjør overføringer i Lunar-appen din.

Oppdatert over en uke siden

Hvordan gjøre en kontooverføring:

1. Åpne Lunar-appen og trykk på Betalinger nederst i appen.

2. Velg hva slags overføring du vil gjøre.

3. Du må nå velge om du vil overføre til en av dine egne eller andres kontoer.
    For å overføre til en annen konto, skriv inn kontonummeret øverst på siden og trykk deretter på Fortsett. Du kan også bla ned og velge en mottaker fra listen over de siste overføringene dine.

For å overføre til en av dine egne kontoer, trykk på kontoen du vil overføre til i listen Mine kontoer.

1. Skriv inn beløpet du ønsker å overføre og velg hvilken konto du vil overføre fra. Trykk på Fortsett.

2. På neste side kan du skrive inn en melding til mottakeren og en merknad til deg selv. Sveip til høyre nederst på skjermen for å fullføre overføringen.

3. Bekreft overføringen ved å skrive inn passordet ditt.

Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid vil det ta før overføringen min er fullført?

Det kan variere noe, men det tar vanligvis 1-2 virkedager før mottaker har pengene på konto.

Hva bør jeg gjøre hvis en overføring ikke har gått gjennom?

Dersom du har fått informasjon om at en overføring har mislyktes, kan du først og fremst sjekke om det er nok penger på kontoen du prøver å overføre fra og om det er valgt riktig konto for overføringen. Deretter kan du sjekke om kontonummeret er angitt riktig.

Er det en beløpsgrense for hvor mye jeg kan overføre?

Ja. Daglig grense for overføringer er 200 000 NOK. Skal du foreta en større overføring vil vi anbefale at du deler opp overføringen over flere runder/dager etter avtale med mottaker.

Les mer om beløpsgrenser og gebyrer ved å klikke her.