Standard

Les mer om vårt Standard abonnement her

Oppdatert over en uke siden

Standard-løsningen er Light tatt til neste nivå.

Hvis Light ikke dekker dine behov, er Standard kanskje abonnementet for deg.

Med Standard får du 3 kontoer, 3 virtuelle kort, 1 fysisk kort og enda flere brukervennlige redskaper for å holde styr på hverdagen.

Enkelt. Elegant. Brukervennlig.

Standard koster 29kr/mnd.

Kostnaden trekkes fra kontoen din 16 dager etter du har valgt abonnement når du oppgraderer i søknadsprosessen. Oppgraderer du etter du har fått en konto, vil du bli trukket med en gang.

Fordeler med Standard

Med Standard får du 3 gratis kontoer — med muligheten til å opprette flere for 19kr/mnd.

Du får 3 gratis virtuelle kort + 1 fysisk kort.

Ekstra fysiske kort koster 9kr/mnd.

Med Standard får du selvfølgelig noen kule funksjoner:

• Koble til din andre bank

• Få oversikt over forbruket ditt

• Budsjettering

• Lag enkle mål som kan hjelpe deg å spare til det du drømmer om

• Lag smarte mål som automatisk runder opp og overfører et selvvalgt beløp hver gang du kjøper. Spar uten å tenke på det!

• Administrer abonnementene dine direkte i Lunar-appen

• 4 % i positiv rente

• Overfør penger og betal regninger uten ekstra kostnader

• Opprett og delta i felleskonto med venner og familie

• Opprett et månedlig budsjett

• Rabatter hos våre mange partnere — les mer om de i appen

Hvis du ønsker å vite mer, kan du lese om våre andre abonnementer her:

Fint å vite

• Du kan alltid opp- eller nedgradere mellom abonnementer direkte i appen

• Innskuddsrenten på 4% er gjeldende opp til 1 000 000 NOK, deretter er renten 0 %