Plus

Her kan du lese om Lunars Plus abonnement

Oppdatert over en uke siden

Plus abonnementet er akkurat som det høres ut — det lille ekstra!

Med Plus får du hele 6 gratis kontoer, 6 virtuelle kort, 3 fysiske kort, ingen gebyrer og mye mer.

Plus koster 79kr/mnd.

Kostnaden trekkes fra kontoen din 16 dager etter du har valgt abonnement når du oppgraderer i søknadsprosessen. Oppgraderer du etter du har fått en konto, vil du bli trukket med en gang.

Fordeler med Plus

Med Plus får du 6 gratis kontoer — med mulighet til å opprette flere for 19 NOK/mnd. Du får 6 gratis virtuelle kort + 3 fysiske kort. Ekstra fysiske kort kan kjøpes for 9 kr/mnd. Det er imidlertid maksimalt 3 fysiske kort.

Selvfølgelig kommer Plus med noen kule funksjoner:

• Koble til den andre banken din

• Få oversikt over forbruket ditt

• Budsjettering

• Opprett enkle mål, som kan hjelpe deg med å spare til det du drømmer om

• Opprett smarte mål, som automatisk runder opp og overfører et selvvalgt beløp hver gang du gjør et kjøp. Spar uten å tenke på det!

• Administrer abonnementene dine direkte i Lunar appen

• 4 % positiv rente

• Overfør penger og betal regninger uten ekstra kostnader

• Opprett og bli med i felleskonto med venner og familie

• Opprett et månedlig budsjett

• Personlig reiseforsikring

• Rabatt hos våre mange partnere — les mer om de i appen

Hvis du ønsker å vite mer, kan du lese om våre andre abonnementer her:

Fint å vite

• Du kan alltid opp- eller nedgradere mellom abonnementer direkte i appen

• Innskuddsrenten på 4% er gjeldende opp til 1 000 000 NOK, deretter er renten 0 %