Vad är ett konto hos oss?

Här kan du läsa generell information om vad ett konto hos oss är.

Odette avatar
Skrivet av Odette
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hos Lunar får du både ett bankkonto och digitalt Visakort kostnadsfritt.

Att öppna ett konto hos oss är helt kostnadsfritt och du kan använda det som ett sparkonto eller ett konto för vardagstransaktioner, om du beställer ett kort till kontot. Är du intresserad av att skaffa ett kort? Klicka 👉här.

Oavsett hur du väljer att använda ditt konto får du sparränta på ditt innehav, det enda du behöver göra för att få sparränta är att sätta in pengar på kontot. Du kan läsa mer om sparräntan 👉här.

Har du frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 010 555 85 05, via chatten i appen eller via mejl på support@lunar.app.