Profil
MitID
Hvordan bruger jeg MitID hos Lunar?

Læs vores artikel som forklarer dig hvordan du kommer i gang med at bruge MitID her hos Lunar. Det er heldigvis super nemt.

Ebbe avatar
Skrevet af Ebbe
Opdateret over en uge siden

Sådan bruger du MitID i Lunar appen

Nulstil først din Lunar app

Det første du skal gøre er at nulstille din Lunar app. Du gør sådan her:

1. Åben din Lunar app

2. Tryk på din Profil i venstre øverste hjørne ↖️

3. Tryk på Indstillinger

4. Tryk på Nulstil App

5. Tryk på Nulstil

Din Lunar app nulstiller nu og du vil blive mødt af startskærmen hvor du enten kan trykke Opret konto eller Log ind. Læs videre herunder.

Log ind med MitID

Nu er du klar til at logge ind med dit MitID. Du gør sådan her:

1. Tryk på Log ind på startskærmen

2. Du vil blive mødt af en side hvor du kan vælge MitID. Vælg MitID

3. Du bliver nu bedt om at indtaste dit MitID bruger-ID. Indtast dit bruger-ID

4. Tryk Fortsæt

5. Tryk Åben MitID app eller åben MitID appen selv

6. Godkend at du er ved at logge ind på Lunar

7. I Lunar appen bliver du nu mødt af skulle bekræfte din identitet. Indtast dit CPR-nummer.

8. Tryk Fortsæt

9. Indtast din pinkode til Lunar appen

Du er nu opsat til MitID i Lunar appen og kan benytte det overalt i appen.