Luk din erhvervskonto

Her kan du læse om hvordan du lukker din erhvervskonto

Opdateret over en uge siden

Hvad skal du have styr på?

Uanset om du er en ung iværksætter eller en erfaren forretningsperson, der ønsker at afslutte dit nuværende projekt, er det vigtigt at vide, hvordan man nemt og smertefrit kan lukke sin erhvervskonto. Her er hvad du skal have styr på:

1. Kontakt os gennem din app: Start med at sende en besked til vores kundesupport. Fortæl dem, at du ønsker at lukke din erhvervskonto. De vil hjælpe dig med at komme i gang med processen.

2. Tjek din kontosaldo: Før du kan lukke din erhvervskonto, skal du sørge for, at din kontosaldo er 0 DKK. Det betyder, at du ikke skylder nogen penge, og ingen skylder dig penge på kontoen.

3. Stop med at bruge dit kort: Vi kan ikke lukke din konto så længe der er kortreservationer på kortet. Så snart den sidste kortreservation er trukket eller frigivet kan vi lukke din konto. Du kan med fordel spærre dit kort i Lunar app'en så du ikke kommer til at bruge det ved en fejl.

4. Flyt NemKonto og betalingsaftaler: Hvis du har en NemKonto eller betalingsaftaler tilknyttet din erhvervskonto, skal du flytte dem til en anden konto eller opsige dem, før vi kan lukke din erhvervskonto.

5. Bekræft lukning af NemKonto (hvis nødvendigt): Hvis du ikke længere har brug for din NemKonto, fordi du lukker din virksomhed, skal du give os besked om, at vi kan lukke kontoen sammen med din NemKonto.

Vigtige ting at være opmærksom på

Du skal være ekstra opmærksom på følgende:

• Når du har sendt din anmodning om at lukke din erhvervskonto, kan det tage op til 14 dage, før kontoen er helt lukket.

• Hvis du ombestemmer dig og vil fortsætte med at drive virksomhed, er det vigtigt, at du kontakter kundesupporten så hurtigt som muligt for at stoppe lukningsprocessen.