Jeg har ikke adgang til min konto

Her kan du læse om hvad du skal gøre i tilfælde af du ikke har adgang til din konto

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Bemærk venligst, at dette kun vedrører Lunar Business.

Det kan til tider, ikke være at teknologien altid er med en, og i de fleste tilfælde plejer det at hjælpe ved at gøre brug af "træk stikket ud og puste i det og sæt stikket i igen" metoden. Det samme princip påført til din Lunar App, løser mange gange de tekniske problemer ved ikke at have adgang til din konto. Så prøv at gøre følgende:

1. Slet Lunar appen

2. Geninstallere Lunar appen

3. Opdater din telefon

4. Prøv herefter at logge ind en gang til

Hvis det stadig ikke virker, skal du kontakte kundesupporten, så kan vi tage et nærmere kig på sagen. Hvis der kommer en fejl besked frem i appen, så send gerne et screenshot med i din besked, så kan vi hurtigere hjælpe.