Business
Kort
Bestil kort til din erhvervskonto

Find ud af hvordan man bestiller et kort i Lunar appen

Opdateret over en uge siden

Man skal selv bestille kortet inde i Lunar Appen. Måden man gør det på, er ved at gå ind på fanen kort og dernæst trykke på bestil kort eller ved klikke på ( + ) oppe i højre hjørne. Du kan nu vælge om det skal være et fysisk eller virtuelt kort.

Pinkoden vælger man selv. Det er dog vigtig at nævne, at det fysiske kort vil blive sendt til firmaadressen og ikke din private adresse.

Swipe pilen til højre, og du har nu bestilt dit nye kort.

Godt at vide

Ved bestilling af kort, er det kun Visa Debit man vil få udstedt.

Kortet kan bruges i alle butikker verden over, der tager imod Visa Debit.