Alle samlingerKortLås eller spær kort
Permanent spærring af kort

Læs her, hvordan du spærrer dit kort, hvis du har mistet det eller fået det stjålet.

Mathilde avatar
Skrevet af Mathilde
Opdateret over en uge siden

Sådan spærrer du et kort permanent:

1. Åbn din Lunar-app og vælg Kort i menuen i toppen af appen.

2. Find kortet, som du vil spærre, og tryk på det.

3. Vælg Kortindstillinger og tryk derefter på Spær kort

Når dit kort er blevet spærret, kan du bestille et erstatningskort i appen. Læs hvordan her.

Indsigelse

Hvis du opdager korttransaktioner på din konto, som du ikke kan genkende eller acceptere, skal du gøre indsigelse. Du kan læse, hvordan du opretter en indsigelse her.

Godt at vide

• Spær kort midlertidigt: Du har ligeledes mulighed for at spærre dit kort midlertidigt. Tryk på det pågældende kort og vælg Lås kort. Du vil herefter kunne låse kortet op igen på et senere tidspunkt.