Opret flere konti

Alle Lunar-brugere får automatisk en gratis bankkonto. Læs her, hvordan du opretter en ekstra konto, hvis du får brug for det.

Mathilde avatar
Skrevet af Mathilde
Opdateret over en uge siden

Hvis du er Standard-bruger hos Lunar, inkluderer dit abonnement en gratis konto - den kalder vi din primære konto. Hvis du har brug for flere konti, kan du enten vælge at tilkøbe en ekstra konto direkte i appen eller opgradere til et andet abonnement

Sådan opretter du en ekstra konto

1. Åbn din Lunar-app og tryk på ➕ i øverste højre hjørne.

2. Vælg Konto.

3. Du bliver nu bedt om at navngive din konto. Det er en god idé, at vælge et sigende navn, så du nemt kan holde styr på, hvad du bruger dine forskellige konti til - f.eks. "Opsparing" eller "Forbrugskonto".

4. Tilpas din nye kontos udseende ved at vælge en farve og en emoji. Tryk på Næste, når du har valgt.

5. På den næste side vises et overblik over din nye konto og du kan under Detaljer åbne din kontoaftale. Swipe til højre i bunden af skærmen for at oprette din konto.

Tadaa! Du har nu oprettet en ny konto og kan straks gå igang med at bruge den ved at indsætte penge eller bestille et kort til kontoen.

Godt at vide

• Hvis du ønsker at tilkøbe flere konti end der er inkluderet i dit abonnement, skal du være opmærksom på, at en ekstra konto koster 19 kr. om måneden. De 19 kr. vil blive opkrævet fra din primære konto.

• Til hver af de oprettede "ekstra konti" følger et virtuelt kort med. Hvis du også ønsker et fysisk kort til din konto (og du ikke har flere fysiske kort inkluderet i dit abonnement), vil dette koste 99 kr. for hvert kort, du bestiller. Læs, hvordan du bestiller kort her.

• Du har 14 dages fortrydelsesret, når du har tilkøbt en ekstra konto. Hvis du fortryder og vælger at lukke kontoen indenfor de første 14 dage, vil hele beløbet på 9 kr. blive refunderet, såfremt kontoen ikke er blevet taget i brug.