Kontostyring
Sådan tilknytter du andre bankkonti

Bliv klogere på, hvordan du kan forbinde dine andre bankkonti til din Lunar-konto, så du nemt kan få det fulde overblik over din økonomi

Mathilde avatar
Skrevet af Mathilde
Opdateret over en uge siden

Hos Lunar tilbyder vi, at du kan tilknytte dine konti fra andre banker i din Lunar app. Det gør vi for, at du kan få det fulde overblik over din økonomi ét sted.

Sådan forbinder du andre banker

1. Åbn din Lunar-app og vælg fanen Udforsk i menuen nederst på skærmen.

2. Find Konti fra din anden bank under Opsætning og klik på den.

3. Tryk på ➕ Tilføj bank.

4. Du kan nu scrolle ned og finde den bank, som du gerne vil tilføje fra listen, eller bruge søgefeltet i toppen af siden til hurtigt at finde frem til din bank. Tryk på din ønskede bank.

5. Du skal nu give samtykke til, at Lunar må behandle dine oplysninger fra den tilknyttede bank. Læs teksten grundigt og tryk derefter på Accepter, for at give samtykke.

6. Du bliver nu ført ind på en side, hvor du skal logge på med MitID for at forbinde til den anden bank.

7. Du skal nu vælge, hvilke konti du ønsker at tilknytte og vise i Lunar-appen. Du kan altid ændre dette senere. Når du har valgt, tryk på Fortsæt.

Sådan! Du har nu tilknyttet din bank, så den fremgår i listen over Dine banker. Prøv at klikke dig ud til Hjem-fanen - her kan du nu se de konti, som du har valgt at vise i appen. Hvis du har flere banker, kan du gentage processen og også tilknytte dem.

FAQ om konti

Hvilke konti kan jeg få adgang til?

Du kan tilknytte dine indlånskonti (typisk din lønkonto) i andre banker, men ikke særlige opsparingskonti, som eksempelvis en børneopsparing, pensionskonto, depoter eller lignende.

Hvor ofte opdaterer den mine konti?

Vi henter dine data, hver gang du logger ind i appen. Hvis appen ikke viser de seneste transaktioner fra din anden bank, så kan du tilknytte kontoen igen, så er den igen synkroniseret.

Hvorfor kan jeg ikke se alle min bankkonti?

Du vælger selv de konti, der skal vises i appen på de blå skydere, når du tilknytter. Du kan senere redigere i dine valg ved, at trykke på den pågældende bank under Konti fra din anden bank. Det er kun muligt, at tilknytte indlånskonti (typisk din lønkonto), dvs. ikke særlige opsparingskonti, pensionskonto, depoter eller lignende.

Kan jeg tilslutte flere banker?

Der er ikke nogen begrænsninger på, hvor mange tilsluttede banker, du kan have.

Hvor ofte skal jeg godkende med MitId?

Din MitId godkendelse kan vi bruge i 6 måneder, derefter skal du lave en ny godkendelse via appen.

Hvorfor skal jeg ‘Tilknytte igen’ hver 90. dag?

Det er af følge af regulatoriske tekniske standarder (RTS) til PSDII-direktivet at pengeinstitutter og betalingstjenesteinstitutter skal spørge om nyt samtykke hver 180. dag.

FAQ om overførsler