ShareIt

Her kan du læse om ShareIt, der kan bruges til at dele udgifter med venner og familie

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Hvad er ShareIt?

ShareIt er en ny app, du kan bruge til at splitte udgifter med venner og familie.

Den er separat fra Lunar Bank appen, men samarbejder med den.

Hvordan får jeg ShareIt?

ShareIt kan hentes direkte i din AppStore.

Skal man være bruger hos Lunar for at bruge ShareIt?

Nej, du kan sagtens bruge ShareIt selvom du ikke har en konto hos Lunar. Hvis man ikke er Lunar bruger skal man dog oprette sig i ShareIt appen, mens Lunar brugere vil kunne downloade den og bruge den fra starten.

Er ShareIt gratis?

Som bruger hos Lunar er ShareIt gratis. For ShareIt-brugere, der ikke har Lunar, vil der være et gebyr på 2 kroner pr. person, når der afregnes i gruppen. Dette gebyr kan max blive 5 kroner.

Gebyret går til at sikre appens kvalitet og fortsatte liv. Gebyret bliver trukket samtidig med, at folk afregner hvad de skylder til gruppen.

Hvordan fungerer grupper med ShareIt?

Man kan både oprette grupper eller blive inviteret til dem. Som medlem af en gruppe kan man løbende tilføje udgifter, og hvert medlem i gruppen kan se, om de skal betale eller blive betalt.

Hvordan kan man indbetale til ShareIt?

Man kan bruge følgende:

• Kort

• Apple Pay

• Lunar checkout (kun for Lunar brugere)

Hvad er grænserne for ShareIt betalinger?

Grænserne afhænger af dit verificeringsniveau.

• Telefonnummer: Du kan blive inviteret til grupper og indsætte udgifter, men hverken modtage eller sende penge.

• MitID: Du kan sende eller modtage penge. Grænsen er 5000 DKK månedligt for ind- og udgifter SAMLET + 60.000 DKK årligt.

• Lunar Bank bruger: 30.000 DKK månedligt og 100.000 DKK årligt.

Hvad er reglerne i en gruppe?

• Man kan maksimalt have udgifter for 40.000 på én gang

• Maksimum medlemmer i en gruppe er 10

• En gruppe kan ikke have haft flere end 40 medlemmer i dens levetid

Hvordan inviterer jeg venner til ShareIt?

Du kan invitere venner på følgende måder:

• Du kan kopiere og dele et link til en ShareIt gruppe direkte i Messenger eller lignende. Hvis din ven ikke allerede er bruger, vil de blive sendt direkte til AppStore for at downloade appen.

• Du kan søge efter og invitere eksisterende brugere direkte i appen på navn eller telefonnummer.

• Ved at give ShareItS adgang til dine kontakter på telefonen. Eksisterende brugere vil få et link til at deltage i appen, mens nye brugere vil blive sendt til AppStore for at hente appen.