Hvis du skifter CPR nummer

Læs mere om, hvad du skal gøre hvad et eventuelt CPR-skift

Opdateret over en uge siden

Skifter du CPR-nummer

Dit CPR-nummer er basen for dit kundeforhold hos os i Lunar.

Skifter du CPR-nummer, så kan vi ikke understøtte data-forandringen på samme konto, men har brug for at oprette dig forfra med dine nye oplysninger.

Vi får information fra det danske CPR-register, når vores kunder ændrer sine
personoplysninger.

Hvis du skifter CPR-nummer, vil du få en formel opsigelse fra os, så
snart at ændringen er registreret i vores systemer.

Opsigelses-perioden vil vare to måneder. I denne periode giver vi dig almindeligvis fuld
funktion af din bruger. Desværre vil du med høj sandsynlighed få lukket dit
oprindelige login-ID (NemID/MitID) af staten, så du ikke kan logge ind på din gamle
konto i din Lunar-app.

Dine Lunar-kort bør fortsat virke i opsigelsesperioden.

Du kan opleve, at de er midlertidigt blokeret i 1-3 bankdage som en sikkerhedsforanstaltning.

Søg på ny

Vi vil opfordre dig til med det samme at ansøge på ny med dit nye CPR-nummer.

Det kan være, at du endnu ikke kan opfylde alle standardkrav om dokumentation for at
oprette en ny konto.

Fortæl os med det samme om din situation i din nye oprettelse, og inkluder så mange oplysninger som muligt om din gamle konto, for at vi kan linke dem sammen og hjælpe med at få dig godt i gang med Lunar og med et funktionelt bankforhold igen.

Inkluder f.eks. telefonnummer, mailadresse, kontonumre eller lignende. Det er muligt, at både din gamle og nye Lunar-bruger er aktive på samme tid i en periode.

Vi vil selvfølgeligt gerne assistere dig med at flytte indestående beløber og
betalingsservices.

Vigtige ting ved skift af CPR nummer

• Husk at oprette eller købe nye Lunar-kort.

• Efter din originale Lunar-bruger er lukket, vil alle forbundne kort stoppe med at virke.

• Vi kan ikke forbinde dem til nye konti.

• Vi kan ikke garantere at tilbyde erstatnings-kort.

I nogle tilfælde suspenderer vi dine gamle konti efter CPR-skiftet er registreret, indtil vi
kan verificere at omstændighederne ikke er mistænkelige.

Hvis du oplever at du er suspenderet unødvendigt, eller at der lader til at være sket en misforståelse, kan du kontakte vores support, som vil henvise dig til rette afdeling for at få reevalueret din situation med det samme.

Hvis du er tilflytter i Danmark men får annulleret dit CPR-nummer, vil du på samme
måde modtage en to måneders opsigelse. Vi opfordrer dig til at ansøge på ny, hvis du
får oprettet et nyt dansk CPR-nummer. Får du genåbnet dit oprindelige CPR-nummer, vil vi gerne modtage dokumentation herpå og genoverveje opsigelsen sammen med
dig.

Investeringer ved skift af CPR nummer

Alle almindelige investeringer er håndteret via SaxoInvestor – altså udenom Lunar. Vi
kan ikke garantere, at der bliver understøttet en forbindelse imellem dine
investeringer og din ny bankbruger hos os. Vi kan til gengæld altid dele dine login-
oplysninger til SaxoInvestor med dig, så du kan fortsætte med at tilgå dem fra deres
platform.
Vi kan ikke understøtte krypto-handler fra én bruger til en anden, men kan i stedet
være nødsaget til at tvangssælge ethvert kryptovaluta-indestående fra din gamle
konto, og overføre salgsværdien til din nye konto. Almindelige salgs-gebyrer m.m. er i
så fald gældende. Vi opfordrer dig til at sælge dit kryptovaluta-indestående på forkant.