Vær tryg med Lunar

Læs et par gode tips og tricks for at sikre dig selv mod phishing

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

I takt med, at phishing bliver et større problem for den danske befolkning, har vi i Lunar valgt at udstikke en række tommelfingerregler, der kan hjælpe dig med at forblive sikker.

Lunar vil aldrig:

• Bede om dine private oplysninger via SMS, mail eller telefon. Det gælder både CPR-nummer, MitID og lignende.

• Bede om dine kontooplysninger i SMS, mail eller telefon.

• Bede om dit kodeord i SMS, mail eller telefon.

• Ringe dig op eller skrive til dig for at bede dig om at overføre penge til andre.

Lunar beder kun om dokumentation via vores egen, sikre app. Her kan du uploade billeder og dokumentation direkte til os.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er Lunar, der kontakter dig, så skal du ikke tøve med at række ud til os.

Du kan skrive til os via vores app eller på vores hjemmeside mellem 9-23 i hverdagene, og 9-17 i weekender og på helligdage