Betal Senere

Her kan du læse meget mere om Betal Senere og hvordan du ansøger

Pia avatar
Skrevet af Pia
Opdateret over en uge siden

Et dyrt køb - eller måske en høj regning? Begge dele kan være noget, du kan mærke på din konto. Med Betal Senere får du mulighed for at splitte en kort betaling på mellem 350-10.000 kr. og dermed får du mere luft i budgettet.

Split betaling

• Betal senere giver dig mulighed for at splitte en betaling op, efter den er foretaget.

• Du kan splitte betalingen op i 3, 6, eller 12 måneder. Det vil sige, at betalingen kan blive delt op i mindre bidder; over 3, 6, eller 12 gange.

• Betaling bliver trukket den 1. i hver måned, og det koster: (transaktion+renter)/antal måneder.

Her kommer et eksempel:

• 10 oktober 2023: Transaktionen foretages i butik.

• 12 oktober 2023: Du vælger at spile transaktion i 3 måneder.:

• 1 november 2023: Du indbetaler 1. del (beløb + renter).

• 2 december 2023: Du indbetaler 2. del (beløb + renter).

• 3 januar 2024: Du indbetaler 3. del og har nu indbetalt oprindeligt beløb + renter.

Hvor mange/store betalinger kan jeg splitte?

• Du får stillet 10.000 kr. til rådighed, som kan bruges på Split. Du kan maksimalt bruge Betal Senere på 10 transaktioner.

Hvile typer transaktioner kan Betal Senere bruges på?

• Betal Senere kan bruges på de fleste tranaktioner mellem 300 kr. og 10.000 kr.

• Betalinger til betting, hotel-, båd- og billeje samt kontanthævninger er ikke muligt at splitte og det samme gælder for kontooverførsler.

• Betal Senere kan bruges på en transaktion op til 30 dage efter du har foretaget den.

Hvad koster Betal Senere?

• Hvor meget det koster at benytte Betale Senere afhænger af, hvor længe det tager at betale det fulde beløb samt beløbets størrelse. ÅOP vil svare til ca. 22 %.

• Når du anmoder om at udskyde eller splitte en betaling, laver vi en beregning af den specifikke betaling og plan.

• Her udregner vi præcis, hvad det vil koste dig at udskyde eller splitte betalingen. Du kan se dette i den oversigt, som vi viser dig, før du gennemfører.

Kan jeg indfri min aftale om Betal Senere før betalingsfristen?

Du kan altid indbetale eller indfri din udskudte betaling gebyrfrit. Vi fortæller dig tilmed, hvor meget du kan spare ved at gøre det. Sådan gør du:

1. Åbn din Lunar-app og vælg fanen Udforsk i menuen nederst på skærmen.

2. Find Betal Senere og klik her.

3. Vælg den betaling, som du ønsker at indbetale på eller indfri.

4. Tryk på Indbetal for at indbetale en del af det udestående beløb. Tryk på Indfri for at betale hele beløbet. Følg derefter anvisningerne i appen for at gennemføre.

Generelt om Betal senere

• Når du ansøger om at blive godkendt til at bruge Betal Senere, laver vi en samlet vurdering af din økonomi og kigger på et sammenspil af dit rådighedsbeløb og din gældsfaktor. Det er derfor svært at opstille en fyldestgørende liste med krav. Det er dog ikke tilladt at være i RKI.

Du får svar som udgangspunkt svar på din ansøgning indenfor 24 timer - det kan en gang i mellem vare længere grundet efterspørgslen. Svaret på din ansøgning vil fremgå inde under “Betal Senere”.

• Ligeså snart du har indgået en aftale om Split kan du ikke ændre aftalen fra f.eks. 3 til 6 måneders afbetaling.

Hvorfor har jeg fået afslag?

• Du kan have fået afslag fordi vi desværre ikke kan imødekomme din ansøgning om Betal Senere på nuværende tidspunkt. Hvis din økonomi ændrer sig, er du velkommen til at søge igen.