Betaling af regning

Læs med her, hvis du ønsker at vide hvordan man betaler en regning gennem Lunar-appen.

Signe avatar
Skrevet af Signe
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du betaler en regning i Lunar-appen, hvordan du laver en betaling af en regning til en fast betaling og meget mere.

Sådan betaler du en regning

1. Åbn din Lunar-app og klik på Betalinger i menuen nederst på skærmen.

2. Vælg nu Betal regning.

3. Indtast Type, Reference + Kreditor nummeret og klik på Næste. Hvis du ønsker at sætte den til automatisk betaling, kan du vælge at tilføje den til Betalingsservice.

4. Indtast det beløb som du skal indbetale og klik på Fortsæt.

5. Du kan nu tilføje en note til dig selv samt vælge, hvornår regningen skal betales. Swipe til højre i bunden af skærmen for at gennemføre betalingen af din regning.

Din regning vil nu blive betalt på den valgte betalingsdato!

Scan regning

Ønsker du at slippe for at indtaste din regning manuelt? Vi udfylder alle detaljerne for dig, når du tager et billede af din regning. Det eneste du skal gøre er at godkende betalingen.

1. Åbn din Lunar-app og klik på Betalinger i menuen nederst på skærmen.

2. Vælg nu Scan regning.

3. Tag et billede af din regning.

4. Vi udfylder alle detaljerne for dig - du skal blot godkende betalingen.

Godt at vide

• Du kan slette din planlagte betaling såfremt selve trækningsdatoen ikke er overskredet. Du skal blot finde betalingen på din kontooversigt, klikke ind på den og vælge Slet.

• Hvis du ikke selv har mulighed for at betale din regning, fordi du af den ene eller anden grund ikke kan tilgå din konto er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

• Hvis det er en regning du skal betale hver måned, kan du nemt sætte den til automatisk betaling via Betalingsservice. Du skal blot bruge PBS-nr., Deb gr. nr. og Kunde-nr.

• Hvis du har abonnementet Light pålægges et gebyr på 3 kr. når du betaler en regning. Du kan undgå dette ved at opgradere til Standard, Plus eller Unlimited.