Alle samlingerKom i gang med LunarSådan ansøger du
Hvilke lande kan jeg bo i for at kunne ansøge om en Lunar-konto?
Hvilke lande kan jeg bo i for at kunne ansøge om en Lunar-konto?
Kevin avatar
Skrevet af Kevin
Opdateret over en uge siden

For at ansøge om en konto skal man bo inden for EU/EØS.

Hvis du bor udenfor EU/EØS, kan vi desværre ikke stille en konto til rådighed til dig.

Hvis du allerede har en Lunar konto og vælger at flytte ud af Danmark og til et land, der er en del af EU/EØS, kan du fortsat beholde din konto, forudsat at du stadig har dit CPR-nummer og MitID.