Standard

Her kan du lese mer om hva Lunar Standard kan gjøre for deg

Oppdatert over en uke siden

Når du søker om en privat konto i Lunar får du automatisk en Standard-konto. Med en Lunar Standard-konto får du en konto som er tilknyttet din Bank-ID. Det er imidlertid ingen krav eller bindinger, så det er helt opp til deg om dette skal være din primærkonto — eller bare en konto du har ved siden av din andre bank.

Lunar Standard er derfor for deg som enten ikke har et stort behov, eller rett og slett ønsker å teste ut hele konseptet. Du får tilgang til én enkelt konto og ett fysisk debit kort. Du kan også bli invitert til en felles konto, men du kan ikke opprette en selv.

Og prisen på Lunar Standard? Det er gratis!

Ønsker du en ekstra konto, koster det 19 kroner i måneden.

Lunar Standard inkluderer:

• Gratis konto og Visa-kort i sort eller korall.

• Appen som gir deg kontroll over pengene dine.

• 3% innskuddsrente på opptil 1 000 000 NOK

• Ingen meningsløse gebyrer.

Fint å vite om Lunar Standard:

• Koster 0 kr.

• Intuitiv app som er enkel å navigere

• Du får et varsel når du bruker eller mottar penger

• Sett sparemål i appen, f.eks. til din neste ferie

• Du kan beholde din nåværende bank og fortsatt bruke appen