Privat
Konto
Gemensamt konto
Generellt om gemensamt konto

Här är kan du läsa generella frågor och svar för att förstå vad ett gemensamt konto är och vem som kan ingå i ett.

Odette avatar
Skrivet av Odette
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad är ett gemensamt konto?

Dela konto, utgifter och upplevelser med ett gemensamt konto.

Ett gemensamt konto är precis vad det låter som — ett delat bankkonto med andra Lunar-användare. I det gemensamma kontot kan ni kommentera transaktioner, lägga färg och bild på kontot, reagera med likes och emojis, och få en notis när ni använder var och en av era kort.

Dina pengar omfattas av den danska insättningsgarantin upp till 100 000 EUR, motsvarande ca 1 miljon svenska kronor.

Vem kan skapa ett gemensamt konto?

Du som har Standard, Plus eller Unlimited kan skapa ett gemensamt konto.

Hur många kan delta i ett gemensamt konto?

Ett gemensamt konto kan högst inkludera 1 kontoägare och 10 deltagare. Det innebär att du som kontoägare kan bjuda in 10 vänner till ditt gemensamma konto.

Vem kan delta i ett gemensamt konto?

Alla som har ett Lunar-konto kan delta i ett gemensamt konto. Du kan ha Light, Standard, Plus eller Unlimited som abonnemang. Det enda du behöver är helt enkelt ett Lunar-konto.