Hur ansöker jag?

Här kan du läsa om hur du ansöker om ett konto hos oss.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi på Lunar Bank är en 100% digital bankapp. Det första du behöver göra för att påbörja en ansökan är därför att ladda ner Lunar-appen i din mobiltelefon.

Såhär sätter du igång 👇

1. Öppna Lunar-appen i din mobil och tryck på “Ansök nu”.

2. Följa stegen genom att besvara frågorna.

3. I sista steget skickar du in din ansökan genom att svepa med fingret över pilen från vänster👉 till höger.

Nu ska du ha skickat in en ansökan till oss! Om din ansökan inte blev godkänd direkt är det bra att hålla ett extra öga i Lunar-appen. Vi kan komma att skicka ett meddelande till dig med lite frågor eller efterfråga dokument. Läs mer om varför vi kan efterfråga dokument här och vad för typ av dokument vi kan efterfråga här.