Hvordan flytter jeg min NemKonto?

Bliv klog på hvordan du flytter din NemKonto til din Lunar-konto

Ebbe avatar
Skrevet af Ebbe
Opdateret over en uge siden

Du har flere muligheder, når det kommer til at flytte din NemKonto til eller fra din Lunar-konto. Vi har derfor lavet et par forskellige guides, der beskriver, hvordan du gør.

❗️ Når du flytter din NemKonto, tager det typisk nogle dage, før ændringen træder i kraft. Hvis din arbejdsgiver udbetaler din løn via din NemKonto (f.eks. hvis du er offentligt ansat), skal du derfor være opmærksom på, hvornår du flytter din NemKonto. Vi anbefaler, at du ikke flytter din NemKonto henover et månedsskifte, da det kan betyde, at du får problemer med at modtage din løn. Sørg derfor for at flytte din NemKonto efter, at du har fået udbetalt din løn - f.eks. i starten af måneden.

Flyt din NemKonto til Lunar via Lunar-appen

Du kan flytte din NemKonto til din Lunar-konto ved at følge denne guide:

1. Vælg fanen Udforsk i menuen nederst på skærmen

2. Tryk på Tilmeld din NemKonto

3. Tryk på knappen som hedder Tilmeld NemKonto

4. Hvis du har flere konti, skal du nu vælge hvilken konto, du ønsker at tilknytte din NemKonto. Tryk på den valgte konto og derefter på Fortsæt.

5. På denne side kan du under Dokumenter se din NemKonto-aftale. Tryk på Accepter og flyt for at bekræfte, at vi flytter din NemKonto til Lunar.

6. Vi er nu igang med at flytte din NemKonto - nemt, ikke? Tryk på Færdig for at lukke opsættelsesguiden og komme tilbage til din Lunar-app.

Se med herunder hvordan man gør 👇

Flyt din NemKonto til og fra Lunar via Nemkonto.dk

På NemKonto.dk kan du både flytte din NemKonto til og fra Lunar. Sådan gør du:

2️⃣ Tryk på Log ind som borger i højre side af hjemmesiden

3️⃣ Log ind med NemID (eller MitID)

4️⃣ Indtast kontooplysningerne på den konto, du gerne vil bruge som NemKonto og tryk Gem