Spærring af kort

Læs her, hvordan du spærrer dit kort, hvis du har mistet det eller fået det stjålet.

Mathilde avatar
Skrevet af Mathilde
Opdateret over en uge siden

Hvis du har mistet dit kort, er det vigtigt, at du skynder dig at spærre kortet. Det kan du heldigvis nemt gøre direkte i Lunar-appen. Læs her hvordan:

1. Åbn din Lunar-app og vælg Kort i menuen i toppen af appen.

2. Find det kort, som du har mistet, og tryk på det.

3. Vælg Kortindstillinger og tryk derefter på Spær kort

Når dit kort er blevet spærret, kan du bestille et erstatningskort i appen. Læs hvordan her.

Indsigelse

Hvis du opdager korttransaktioner på din konto, som du ikke kan genkende eller acceptere, skal du gøre indsigelse. Du kan læse, hvordan du opretter en indsigelse her.

Godt at vide

• Hvis du ikke tror, at dit kort er helt pist væk, kan du vælge at låse dit kort i stedet for at spærre dit kort. Bare følg ovenstående guide og vælg Lås kort i stedet for Kortindstillinger, når du har åbnet dine kortdetaljer. Når du så finder dit kort nede i bunden af din taske, kan du nemt gå tilbage ind i appen og låse det op igen.