Kontoudtog

Her kan du læse om, hvordan du finder og downloader dit kontoudtog i Lunar-appen.

Signe avatar
Skrevet af Signe
Opdateret over en uge siden

Har du brug for et kontoudtog fra din Lunar konto? Du kan nemt downloade det i appen som en PDF eller CSV-fil. Du skal blot følge disse trin:

1. Åbn Lunar-appen og vælg den konto du ønsker et kontoudtog fra.

2. Klik nu på Kontoudtog.

3. Vælg en startdato og slutdato for at generere kontoudtoget og klik på Hent kontoudtog.

4. Du kan nu vælge enten at gemme dit kontoudtog, eller du kan sende det til egen mail.

Godt at vide

• Kontoudtoget viser en detaljeret oversigt over alle de transaktioner, der er gået ind og ud af din bankkonto i en given periode.

• Bemærk at reserverede transaktioner ikke fremgår at kontoudtoget. Det er først når transaktionen er gået igennem og ikke står som reserveret længere, at den vil være synlig på kontoudtoget.