Sådan opretter du en overførsel

Bliv klogere på, hvordan du laver almindelige og faste overførsler i din Lunar-app.

Mathilde avatar
Skrevet af Mathilde
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter en almindelig eller fast overførsel til egne eller andres konti. I bunden af siden kan du få svar på ofte stillede spørgsmål vedrørende overførsler.

Sådan laver du en kontooverførsel

1. Åbn din Lunar-app og tryk på Betalinger i menuen nederst på skærmen.

2. Vælg Almindelig overførsel.

3. Du skal nu vælge, hvilken konto du vil overføre til. For at overføre til en anden konto, skal du indtaste registrerings- og kontonummer i toppen af siden og derefter trykke på Fortsæt. For at overføre til en af dine egne konti, skal du trykke på den konto, som du gerne vil overføre til, i listen over Mine konti.

4. Indtast det beløb, som du ønsker at overføre og vælg hvilken konto, du vil overføre fra. Tryk på Fortsæt.

5. På den næste side kan du indtaste en besked til modtageren og en note til dig selv. Derudover kan du vælge, om overførslen skal ske i dag eller på en fremtidig dato. Swipe til højre i bunden af skærmen, for at gennemføre overførslen.

6. Godkend overførslen ved at indtaste din adgangskode.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det, før min overførsel bliver gennemført?

Alle overførsler hos Lunar foretages som straksoverførsler. Det vil sige, at modtageren får pengene ind på sin konto inden for få minutter.

Hvad skal jeg gøre, hvis en overførsel ikke er gået igennem/returneret til min konto?

Hvis du har fået information om, at en overførsel har fejlet eller er blevet returnet til din konto, kan du først og fremmest tjekke op på, om der er penge nok på den konto, som du prøver at overføre fra, og om den rigtige konto er valgt til overførslen. Dernæst kan du tjekke, om både reg.- og kontonummer er indtastet korrekt.

Er der en beløbsgrænse for, hvor meget jeg kan overføre?

Ja. Den daglige grænse for overførsler er DKK 200.000 og du skal være opmærksom på, at du maks. kan overføre DDK 100.000 ad gangen. For en fælleskonto er den daglige grænse dog DKK 50.000. Hvis du har brug for at lave en større overførsler, vil vi anbefale dig at dele overførslen op over flere omgange/dage efter aftale med modtageren. Læs mere om beløbsgrænser og gebyrer ved at klikke her.

Kan jeg slette en fremtidig overførsel?

Hvis du ønsker at slette en fremtidig overførsel, som du har oprettet, kan du nemt gøre det i appen - du skal bare åbne den konto, som overførslen er oprettet fra. Her skal du i toppen af skærmen finde Kommende og trykke på Vis. Klik på den pågældende overførsel og vælg derefter Slet betaling.

Kan jeg overføre penge fra en anden bank til min Lunar konto i appen?

Ja, du kan overføre penge til din Lunar konto fra en anden bank via en almindelig overførsel i Lunar appen. Du kan også lave en overførsel ved at benytte dig af vores Indsæt Penge funktion.