Alle samlingerInternationale overførsler
Hvilken valuta bør jeg vælge?
Viggo avatar
Skrevet af Viggo
Opdateret over en uge siden

Vi anbefaler, at du overfører i den valuta, som matcher valutaen i modtagerens land. Så f.eks. CHF til overførelser til Schweiz, GBP til betalinger til Storbritannien, EUR til betalinger til Spanien, Frankrig, Tyskland, osv.

Hvis modtagerens bankkonto er en valutakonto i en anden valuta, anbefaler vi dog, at du vælger den valuta, som matcher kontoen.

Alle gebyrer og priser for internationale overførsler kan du læse mere om i vores detaljerede prisliste.