Alle samlingerKom i gang med LunarVores app
Operativsystemer Lunar-appen understøtter

Læs mere om, hvilke operativsystemer Lunar understøtter.

Opdateret over en uge siden

Lunar-appen kan installeres og anvendes på flere typer telefoner med et specifikt operativsystem. I og med at software tit kan ændre sig, kan det være svært at gennemskue, om ens telefon ikke har mulighed for at understøtte Lunar-appen.

Hvis du bruger en iPhone/iPad, skal du være opmærksom på, at Lunar-appen understøtter iOS 14.

Sådan finder du ud af, hvilket operativsystem din iPhone eller iPad anvender:

• Du går ind i "Indstillinger"

• Du trykker på fanen "Generelt"

• Du trykker på "Softwareopdatering"

Herinde vil det stå, hvilket operativsystem din iPhone/iPad anvender, og om du har en opdatering, der ligger og venter på at blive installeret.

Hvis du bruger en Android, skal du være opmærksom på, at Lunar-appen understøtter OS 6.0 og frem.

• Du går ind i "Indstillinger"

• Du trykker på "Om"

• Du trykker på "Software information"

Herinde vil det stå, hvilket operativsystem din Android anvender, og om du har en opdatering, der ligger og venter på at blive installeret.