Alle samlingerOverførsler & transaktionerOverførsler
Beløbsgrænser og gebyrer for overførsler

Her kan du se de typiske beløbsgrænser og gebyrer for overførsler.

Pia avatar
Skrevet af Pia
Opdateret over en uge siden

Beløbsgrænser for overførsler

Når du laver en almindelig kontooverførsel kan du maks overføre DKK 200.000 pr. dag pr. overførsel. Grænsen er som udgangspunkt 50.000 kr. af sikkerhedsmæssige årsager, men den kan hæves i appen op til 200.000 kr.

I vores detaljerede prisliste kan du også få et hurtigt overblik over dette.

Gebyrer på overførsler til andre danske banker

• Light: Hvis du har abonnementet "Light" vil du opleve, at overførsler ud ad din konto pålægges et gebyr på 3 kr. pr. overførsel.

• Standard, Plus, Unlimited: Har du abonnementet "Standard", "Plus" eller "Unlimited" modtager du ikke et overførselsgebyr, når du sender penge ud af din konto.

OBS: Lunar pålægger ikke et gebyr på indgående overførsler fra andre danske banker.

Gebyrer på overførsler til og fra udlandet

• Internationale overførsler er bygget op omkring en kompleks infrastruktur og der er mange parter involveret bag kulisserne. Derfor kan vi desværre ikke gøre internationale overførsler helt gratis.

• Afhængigt af hvilken valuta pengene sendes i, kan internationale overførsler foregå på flere forskellige måder gennem Lunar. Vil du vide mere om gebyrer for internationale overførsler, kan du trykke HER.

Værd at vide

• Hos Lunar foretages alle overførsler til andre danske banker som straksoverførsler.

• Hvis du har brug for at lave en større overførsel, vil vi anbefale dig at dele overførslen op over flere omgange/dage efter aftale med modtageren.

• Hvis dette ikke er en mulighed, skal du kontakte supporten som vil undersøge om det er muligt at hjælpe med overførslen.

• Det er ikke muligt for dig at overføre flere penge, end der er til rådighed på din konto.

Dette vil få din konto til at gå i overtræk, hvilket er noget Lunar ikke tillader.