Ekstra konto

Her kan du læse hvordan du opretter og hvordan du lukker ekstra bankkonti en Lunar-appen.

Pia avatar
Skrevet af Pia
Opdateret over en uge siden

Sådan opretter du en ekstra konto

1. Åbn din Lunar-app og Konti oppe i toppen på skærmen.

2. Tryk på ➕ nede højre hjørne.

3. Vælg Konto.

4. Tag stilling til om det skal være en Bankonto, Fælleskonto eller Konto fra anden bank (visning af dine andre konti fra anden bank).

5. Du bliver nu bedt om at navngive din konto. Det er en god idé, at vælge et sigende navn, så du nemt kan holde styr på, hvad du bruger dine forskellige konti til - f.eks. Opsparing eller Forbrugskonto.

6. Tilpas din nye kontos udseende ved at vælge en farve og en emoji. Tryk på Næste, når du har valgt.

7. På den næste side vises et overblik over din nye konto og du kan under Detaljer åbne din kontoaftale. Swipe til højre i bunden af skærmen for at oprette din konto.

Tadaa! Du har nu oprettet en ny konto og kan straks gå i gang med at bruge den ved at indsætte penge eller bestille et kort til kontoen.

Værd at vide

• Hvis du ønsker at tilkøbe flere konti end der er inkluderet i dit abonnement, skal du være opmærksom på, at en ekstra konto koster 19 kr. om måneden. De 19 kr. vil blive opkrævet fra din primære konto.

• Til hver af de oprettede "ekstra konti" følger et virtuelt kort med. Hvis du også ønsker et fysisk kort til din konto (og du ikke har flere fysiske kort inkluderet i dit abonnement), vil dette koste 99 kr. for hvert kort, du bestiller. Læs, hvordan du bestiller kort her.

• Du har 14 dages fortrydelsesret, når du har tilkøbt en ekstra konto. Hvis du fortryder og vælger at lukke kontoen indenfor de første 14 dage, vil hele beløbet på 19 kr. blive refunderet, såfremt kontoen ikke er blevet taget i brug.

Hvis du ikke længere har brug for en af dine ekstra konti, kan du nemt lukke den i appen. Vær dog opmærksom på, at det ikke er muligt selv at lukke din primære konto - dvs. den bankkonto, som du automatisk blev tildelt, da du blev kunde hos Lunar.
Hvis du ønsker at lukke din konto helt og aldeles, bedes du henvende dig hos vores support.

Sådan lukker du en ekstra konto

1. Under fanen Konti kan du se alle dine konti, du kan finde fanen i toppen af appen. Find den konto, som du ønsker at lukke og tryk på denne.

2. Tryk på Detaljer i toppen af skærmen.

3. Tryk på Luk konto i toppen af skærmen.

4. På den næste side kan du læse vigtig information om, hvad der sker, når du lukker din konto. Swipe til højre i bunden af skærmen for at afslutte og lukke kontoen.

5. Vi vil nu gå igang med at lukke din konto. Når kontoen er lukket, sender vi en bekræftelse på email. Tryk på Færdig for at komme tilbage til din Lunar-app.

Godt at vide

• Når du lukker din ekstra konto, er der en opsigelsesperiode på indeværende måned + 1 måned. Indtil kontoen er lukket vil den stadig figurere i appen og alle funktioner vil fortsat være tilgængelige indtil opsigelsesperioden er ovre.

• Når din ekstra konto lukker, sker der automatisk en række forskellige ting:

• Alle fysiske og virtuelle kort knyttet til kontoen vil blive lukket.

• Saldo på kontoen vil blive flyttet til din primære konto.

• Betalinger, faste og fremtidige overførsler og betalingsserviceaftaler vil alle blive flyttet til din primære konto.

• Hvis din NemKonto er tilknyttet kontoen, vil den blive flyttet til din primære konto.

• Hvis du har foretaget en overførsel fra en ekstra konto, vil det desværre ikke være muligt at forhindre overførslen i at blive gennemført ved at lukke kontoen.