Alle samlingerKom i gang med LunarVores app
Sådan henter du Lunar-appen til din telefon

Læs her, hvordan du finder og downloader Lunar til din enhed.

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Det kan ikke altid være ligetil at finde ud af, hvor du henter Lunar-appen til din telefon. Hvor du kan hente appen afhænger af, hvilken type telefon, du bruger.

Hvis du anvender en iPhone/iPad, kan du hente Lunar appen ved at gøre følgende:

1. Åbn "App Store"

2. Søg på "Lunar" eller "Lunar Bank" i søgefeltet

3. Tryk på Lunar (OBS: du kan være sikker på, hvilken en app, der er vores, ved at se hvor mange tusinde vurderinger, appen har.)

4. Hent/download appen til din iPhone/iPad

Hvis du anvender en Android, kan du hente Lunar appen ved at gøre følgende:

1. Åbn "Play Store"

2. Søg på "Lunar" eller "Lunar Bank" i søgefeltet

3. Tryk på Lunar (OBS: du kan være sikker på, hvilken en app, der er vores, ved at se hvor mange tusinde vurderinger, appen har.)

4. Hent/download appen til din Android-telefon

Vær opmærksom på, at hvis du ikke ejer en af de to ovenstående typer telefoner, vil det ikke lade sig gøre for dig at downloade og anvende Lunar-appen.