Alle samlingerOverførsler & transaktionerInternationale overførsler
Hvordan foretager jeg en international overførsel?
Hvordan foretager jeg en international overførsel?

Få hjælp til at oprette en international overførsel hos Lunar

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Sådan foretager du en international overførsel:

1. Åbn din Lunar-app og tryk på pile-ikonet i bunden af appen.

2. Vælg International overførsel.

3. Vælg om du vil benytte IBAN eller BIC/SWIFT til at identificere modtageren af din overførsel.

4. Indtast modtagerens IBAN eller BIC/SWIFT og tryk Fortsæt.

5. Vælg om modtageren er en privatperson eller en virksomhed og indtast modtagerens navn. Tryk Fortsæt.

6. Vælg den valuta, som du ønsker at overføre i og tryk Vælg valuta. Hvis du ikke kan finde din ønskede valuta, kan det skyldes, at modtagerbanken kun accepterer bestemte valuta.

7. Indtast det beløb, som du ønsker at overføre og vælg hvilken konto, du vil overføre fra. Tryk på Fortsæt.

8. På den næste side kan du indtaste en besked til modtageren og en note til dig selv. Derudover kan du se informationer om overførslen, såsom estimeret valutakurs og estimeret totalbeløb.

9. Swipe til højre i bunden af skærmen, for at gennemføre overførslen.

10. Godkend overførslen med MitID.