Opdatering af personoplysninger

Sådan gør du, hvis der er sket en ændring i dit navn

Kevin avatar
Skrevet af Kevin
Opdateret over en uge siden

Hvordan retter jeg mit navn i appen?

Hvis du har brug for at få rettet dit navn i vores app, er det nemt og hurtigt at få det gjort. Vi beder dog om, at du sender os dokumentation for dit nye navn, så vi kan sikre os, at vi retter det korrekt.

Hvilken dokumentation har vi brug for?

For at kunne rette dit navn, har vi brug for dokumentation, der bekræfter dit nye navn. Dette kan være:

• Dit nye sundhedskort.

• Et udprint fra CPR-registeret

Vi beder om denne dokumentation for at sikre os, at vi retter dit navn korrekt og undgår eventuelle fejl.

Hvordan ændrer man E-mail adresse i appen?

Du kan ændre din e-mail under profil ikonet i appen

1. Tryk på profil ikonet i venstrehjørne.

2. Tryk på "personal details"

3. Tryk på din email, herefter kan den ændres til en anden verificeret email.

Hvordan ændrer man telefon nummer?

Du kan ændre din e-mail under profil ikonet i appen

1. Tryk på profil ikonet i venstrehjørne.

2. Tryk på "personal details"

3. Tryk på dit telefonnummer, herefter kan den ændre dit telefon nummer.

Sådan sender du dokumentationen til os

Det er nemt at sende os dokumentationen. Alt du skal gøre er at kontakte os, og vi vil hurtigt oprette en filanmodning i din app.

Du kan finde filanmodningen i toppen af appens hjemmeskærm. Når du har indsendt dokumentationen, beder vi dig give os besked, så vi kan sørge for at rette dit navn så hurtigt som muligt. 🚀

Vi håber, at dette har hjulpet dig med at få rettet dit navn i vores app. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig!