SaxoTraderGo

Når du investerer med Invest hos Lunar, gør du det gennem Saxo Bank.

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Hvordan logger jeg ind på SaxoTraderGo?

Da din investeringskonto er oprettet gennem Saxo Bank får du muligheden for at benytte en version af platformen SaxoTraderGo.

Du kan altid handle og overføre til/fra din Invest konto via Saxos platform, SaxoTraderGo 📈

For at logge ind, skal du bruge et Kunde ID og en adgangskode.

Kunde ID:

Du finder det inde i Lunar appen på denne måde:

1. Tryk på forsiden, hvor der står "Hjem" øverst

2. Tryk på "Formue"

3. Tryk på "Invest"

4. Tryk på "Investeringskonto"

5. Gå til "Detaljer"

6. Her står dit kunde ID.

Adgangskode:

1. Gå ind på Saxos hjemmeside eller deres app, SaxoTraderGo

2. Du får din kode ved at trykke "glemt kode"

3. Nu skal du indtaste dit Kunde ID og den mailadresse du har tilknyttet din Lunar konto

4. Herefter får du en mail, som guider dig i at danne en adgangskode 🔐

Du er hermed klar til at logge ind med Kunde ID og adgangskode.