Sådan ansøger du

Læs her om hvordan du ansøger om en erhvervskonto

Opdateret over en uge siden

Inden du kan lave en ansøgning til en erhvervskonto, skal du først og fremmest downloade Lunar appen. Alt foregår igennem din Lunar App, og det er også her man starter sin ansøgning.

Det du skal bruge for at ansøge er:

• Email

• Telefon nr

• CVR nummer

• CPR nummer

• Personligt MitID

• Gyldigt pas eller kørekort

Godt at vide

1. Du kan altid finde vores nyeste forventede behandlingstid i Lunar-appen, efter at du har indsendt din ansøgning. "I nogle tilfælde vil det risikere at tage længere tid."

2. Hold godt øje med din Lunar app og din mail.

3. Det er ikke et krav, at man skal have en privatkonto før man kan ansøge om en erhvervskonto.

4. Det er ikke muligt, at have flere konti til en samlet pris.