Sådan ansøger du

Læs her om hvordan du ansøger om en erhvervskonto

Opdateret over en uge siden

Inden du kan lave en ansøgning til en erhvervskonto, skal du først og fremmest downloade Lunar appen. Alt foregår igennem din Lunar App, og det er også her man starter sin ansøgning. Derudover skal du sikre dig, at du har et aktivt CVR nummer.

Brug for hjælp til at oprette CVR?

Har du ikke fået oprettet et CVR-nummer, og har du brug for hjælp i processen, har vi her hos Lunar et samarbejde med virksomheden Legal Desk. De assisterer dig i forløbet med alt, hvad det måtte indebære. Du kan benytte denne mulighed ved at klikke på linket HER 👈

Det du skal bruge for at ansøge er:

• Email

• Telefon nr

• CVR nummer

• CPR nummer

• Personligt MitID

• Gyldigt pas eller kørekort

Hvis du tidligere har startet på en ansøgning om en erhvervskonto hos Lunar, skal du klikke på 'Log ind' i stedet for 'Få din konto nu'.

Ansøgningsprocessen

Når din ansøgning er sendt afsted vil den blive sendt til behandling hos os. Denne process kan variere i behandlingstid afhængig af virksomhedstypen. I processen vil du blive kontaktet af en sagsbehandler via mail, som kan have supplerende spørgsmål, samt besvare eventuelle spørgsmål du kunne have til forløbet.

Godt at vide

Hvor lang tid tager det at fuldføre en ansøgning om en erhvervskonto?

Det kan tage op til 3 uger, før din ansøgning er fuldført. I nogle tilfælde kan det tage længere tid, så det er vigtigt at holde øje med din Lunar app og din e-mail for opdateringer.

Skal jeg have en personlig konto, før jeg kan ansøge om en erhvervskonto?

Nej, det er ikke nødvendigt at have en personlig konto for at ansøge om en erhvervskonto. Du kan fortsætte med ansøgningen, selvom du ikke har en personlig konto.

Kan jeg have flere konti til én samlet pris?

Nej, det er ikke muligt at have flere konti til én samlet pris. Hver konto vil have sin egen separate prissætning.

Jeg har allerede en privat konto. Kan jeg tilgå den, mens jeg ansøger om en erhvervskonto?

Ja, du kan tilgå din aktive private konto, mens du ansøger om en erhvervskonto. Det er muligt at skifte mellem din aktive private konto og din igangværende erhvervskontoansøgning, hvilket gør det muligt at fortsætte brugen af din private konto under ansøgningsprocessen.