Alle samlingerInvest & KryptoKryptohandel
Sådan handler du med krypto

Her kan du læse, hvordan du kan handle med kryptovaluta gennem Lunar Block i Lunar-appen.

Mathilde avatar
Skrevet af Mathilde
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse, hvordan du handler med kryptovaluta gennem Lunar Block. Før du kan handle med kryptovaluta hos Lunar Block, skal du gennemføre en lille test, der sikrer, at du har det basale på plads. Hvis du ikke har gennemført testen endnu, kan du i denne artikel læse, hvordan man gør.

Hvis du har nogle spørgsmål om krypto, som ikke bliver besvaret i denne artikel, kan du få svar på ofte stillede spørgsmål ved at klikke her.

Godt at vide, før du går igang

• Ligesom hos andre platforme, er der også en risiko, når du køber og sælger krypto hos Lunar Block.

• Lunar Block er ikke reguleret af Finanstilsynet og du har derfor ikke samme beskyttelse, som hvis du for eksempel handler med værdipapirer eller andre regulerede aktiver.

Sådan handler du med kryptovaluta gennem Lunar Block

Herunder vil vi forklare, hvordan du køber og sælger kryptovaluta i Lunar-appen.

Køb kryptovaluta

1. Åbn din Lunar-app og vælg fanen Formue i menuen nederst på skærmen.

2. Find Krypto og klik her.

3. Klik på Se udvalget for at få et overblik over de forskellige valutaer, som du kan købe gennem Lunar Block. Her kan du også se dens nuværende pris og udvikling.

4. Klik på den kryptovaluta/coin, som du gerne vil købe. Her kan du også læse lidt mere om den pågældende valuta og finde et link videre til den officielle hjemmeside.

5. Tryk Køb for at købe noget af den valgte valuta.

6. Du skal nu angive det beløb, som du gerne vil købe for. Pengene vil blive trukket fra din primære konto. Tryk derefter Fortsæt.
    Vær opmærksom på, at minimumsprisen for et køb er 99 kr. og maksimumbeløbet er 75.000 kr.

7. På den næste side kan du gennemse det tilbud, som Lunar Block har indhentet til dig. Hvis du ønsker at fortsætte med købet, tryk på Bekræft køb.

8. Du bliver nu bedt om at godkende betalingen fra din primære konto. Swipe til højre i bunden af skærmen for at godkende og indtast derefter din adgangskode til Lunar-appen for at gennemføre.

Du har nu købt din første kryptovaluta! Når du engang får lyst til at sælge, kan du følge denne guide:

Sælg kryptovaluta

1. Åbn din Lunar-app og vælg fanen Produkter i menuen nederst på skærmen.

2. Find Krypto under Services og klik her.

3. Du kan nu se et overblik over dine kryptovalutaer. Vælg den coin, som du gerne vil sælge og klik her.

4. Tryk på Sælg i bunden af skærmen.

5. Du skal nu angive det beløb af kryptovalutaen, som du gerne vil sælge for. Tryk derefter Fortsæt.

6. På den næste side kan du gennemse det salgstilbud, som Lunar Block har indhentet til dig. Hvis du ønsker at fortsætte med salget, swipe til højre i bunden af skærmen for at godkende og indtast derefter din adgangskode til Lunar-appen for at gennemføre.

Sådan! Du har nu solgt noget kryptovaluta. Når transaktionen er bekræftet, vil du modtage en notifikation med alle detaljer. Pengene fra salget vil altid komme direkte ind på din primære bankkonto.