Alle samlingerOverførsler & transaktionerOverførsler
Sådan opretter du en fast overførsel

Læs mere om, hvordan du opretter en fast overførsel i Lunar-appen

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Opret fast overførsel

1. Åbn din Lunar-app og tryk på Betalinger i menuen nederst på skærmen.

2. Vælg Faste betalinger og klik nu på Faste overførsler.

3. Vælg Lav en ny fast overførsel og indtast hvor ofte overførslen skal gentages, hvornår pengene skal overføres og hvornår den faste overførsel evt. skal slutte.

4. Du skal nu vælge, om du vil overføre til en af dine egne eller andres konti. For at overføre til en anden konto, skal du indtaste registrerings- og kontonummer og derefter trykke på Fortsæt. For at overføre til en af dine egne konti, skal du trykke på den konto, som du gerne vil overføre til, i listen over Mine konti.

5. Indtast det beløb, som du ønsker at overføre og tryk på Fortsæt.

6. På den næste side kan du indtaste en besked til modtageren og en note til dig selv. Swipe til højre i bunden af skærmen for at oprette den fast overførsel.

7. Godkend overførslen ved at indtaste din adgangskode.